Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر رشت خواستار پیگیری پخش مستقیم دیدار تیم های ایران و پرتغال در پیاده راه فرهنگی رشت از سوی شهردار شد.

به گزارش ایلنا از رشت، محمد حسن علیپور با تاکید بر اینکه ایجاد زمینه های مناسب برای ارتقای شور و نشاط اجتماعی وظیفه شورا و شهرداری رشت است از عدم پخش دیدار تیم های ملی ایران و اسپانیا در پیاده راه فرهنگی رشت  انتقاد کرد و گفت: شهردار باید پیگیر پخش دیدار تیم های ایران و پرتغال در پیاده راه باشد تا حق تماشای فوتبال در کنار خانواده و همشهریان و شاد بودن از مردم رشت دریغ نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  عضو کمیسیون فرهنگی شورا افزود: امیدوارم دیدار با پرتغال یک دیدار تاریخی برای ایران باشد و تیم ملی با پیروزی در این دیدار، برای نخستین بار موفق به صعود از مرحله گروهی رقابت های جام جهانی شود.   محمدحسن علیپور با بیان اینکه رشت به شهر شبهای روشن معروف است و بسیاری از مردمان با فرهنگ این شهر در روزهای عادی نیز تا نیمه های شب در امنیت و آرامش در سطح شهر تردد می کنند تصریح کرد: عدم پخش این دیدار به بهانه دیروقت بودن توجیه پذیر نخواهد بود و از شهردار انتظار می رود پیگیری های لازم را در این خصوص در دستور کار قرار دهد.   عضو شورای اسلامی شهر رشت ارتقای شادی و نشاط عمومی را گامی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی دانست و در پایان خاطر نشان کرد: دین اسلام توجه ویژه ای به تفریحات سالم و شادی و نشاط و امید به زندگی داشته است. مسئولان نیز باید از موضوعاتی این چنینی که باعث شادی و نشاط مردم می شود حمایت کنند تا با پخش عمومی این دیدار، مردم در این شب تاریخی شاد باشند.   محمدحسن علیپور در پایان گفت: مردم رشت می‌خواهند در کنار هم به تشویق تیم کشورشان بپردازند و از افتخار آفرینی ایران در میادین بین‌المللی لذت ببرند و در این شب تاریخی شاد باشند. ما هم به عنوان نمایندگان مردم باید با تمام توان در راستای دفاع از حقوق شهروندان و تحقق خواسته های به حق‌شان گام برداریم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 ایران پرتغال خانواده شادی هیئت رئیسه جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۱۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • پورتو فریاد مهدی طارمی را قاب گرفت |‌ عکس
  • عکس| مهدی طارمی مرد شماره یک بازی با چاوس
  • فریاد مهدی طارمی در پورتو قاب شد
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • سند سومین حرم اهل بیت (ع) رونمایی می‌شود